Imagostyling 4U

Geef kleur aan je leven

Kleuranalyse

'De mooiste kleur in de wereld is de kleur die jou het mooiste maakt' 

Ieder mens is uniek. In principe kan iedereen alle kleuren aan, het ligt er maar net aan welke tint er het beste bij je past. Die ene kleur blauw laat iemand stralen, terwijl een ander er ziek uitziet in dezelfde kleur. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen kleuren, dus jouw huidskleur, haarkleur en de kleur van je ogen.

Tijdens een kleurenanalyse laat ik met behulp van kleurdoeken zien wat kleuren voor je uitstraling betekenen. Heel belangrijk daarbij vind ik dat je zelf het inzicht krijgt in wat jouw goede kleuren zijn, om vervolgens in de toekomst de juiste keuzes te kunnen maken. Je zult zien dat bij het dragen van de goede kleuren je huid er frisser uitziet, oneffenheden in je gezicht verminderen en je ogen gaan stralen. 
Ook geef ik je advies met betrekking tot de kleur van je sieraden, haar en make-up. 

Het is de bedoeling dat je tijdens de 
kleurenanalyse geen make-up draagt en zal ik je haar afdekken als dit geverfd mocht zijn. Nadien breng ik een make-up aan aangepast op jouw kleuren.

Na de kleurenanalyse heb je de keuze uit een persoonlijk kleurenpaspoort, dan wel een kleurenwaaier waardoor je altijd jouw juiste kleuren bij je hebt. 
Enkele dagen na de kleurenanalyse ontvang je een uitgewerkt verslag, waardoor je altijd een naslagwerk hebt. Zo kun je in de toekomst tijd en geld besparen omdat je gemakkelijker kunt winkelen en geen miskopen meer hebt. Een kleuradvies is dus snel terugverdient.